olciamanolcia

olciamanolcia
Moje tablice obserwuje 228 osób Znajdź mnie Ostatnio dodane zszywki
Obserwujesz
 
.... classic. .... mój przedpokój... ...
dprzybylska
Obserwuj

Zszywek: 1 · Obserwują ją: 20

Ostatnio dodane:

,,,
mania045
Obserwuj

Zszywek: 2705 · Obserwują ją: 1431

Ostatnio dodane:

Najlepsze sklepy internetowe z ładnymi płaszczykami? Idzie zima, a ja z chęcią bym taki przygarnęła :) ... 1D ... Huh Hazz ❤
danusia67
Obserwuj

Zszywek: 3 · Obserwują ją: 4

Ostatnio dodane:

Tort w moim wykonaniu na urodziny chłopaka :) Potem doszła jeszcze wstążka, a całość zapakowana w przeźroczystą folię :) Radość z robienia i radość z dawania :) Coś pięknego <3 ...
lucyna74l
Jarosław Obserwuj

Zszywek: 878 · Obserwują ją: 817

Ostatnio dodane:

Stretching II stretching I Koktajle na bazie szpinaku ...
natalka093
Obserwuj

Zszywek: 1201 · Obserwują ją: 77

Ostatnio dodane:

Segregacja brudnych ubrań ##♦ ... ...
kasia25193
s Obserwuj

Zszywek: 51415 · Obserwują ją: 15730

Ostatnio dodane:

Autumn. ........... ... Śpioszek ♡
dodzia555
Żary Obserwuj

Zszywek: 324 · Obserwują ją: 53

Ostatnio dodane:

"Wasz pierwszy milion" z motywem z zaproszeń pary młodej... prezent od najlepszej świadkowej ;) ... ZAPIEKANY KALAFIOR Z PIECZARKAMI I TYMIANKIEM przepis ze strony : cookmagazine Składniki: 1 średni kalafior 300 g pieczarek 450 ml mleka 50 g startego parmezanu 50 g masła 2 łyżki mąki gałka muszkatołowa kilka gałązek świeżego tymianku oliwa z oliwek sól, pieprz Przygotowanie: Pieczarki kroimy na ćwiartki i podsmażamy na odrobinie oliwy z oliwek, przyprawiając solą i pieprzem. Kalafiora dzielimy na różyczki i obgotowujemy w mocno osolonej wodzie (powinien pozostać twardawy). Przygotowujemy sos beszamelowy: w małym garnku rozpuszczamy masło, dodajemy mąkę i przez chwilę przy użyciu trzepaczki dokładnie mieszamy z masłem, nie zdejmując z ognia. Zdejmujemy garnek z ognia i bardzo wolno wlewamy mleko, cały czas mieszając trzepaczką – nie mogą się utworzyć grudki. Stawiamy garnek z sosem ponownie na ogniu i gotujemy na bardzo wolnym ogniu, aż zgęstnieje. Doprawiamy sos do smaku – solą, pieprzem, gałką muszkatołową i listkami świeżego tymianku. Naczynie żaroodporne smarujemy oliwą z oliwek, układamy kalafiora na przemian z pieczarkami, polewamy beszamelem, posypujemy parmezanem i listkami tymianku. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do temperatury 190 stopni i pieczemy około 30 minut, aż zapiekanka się zarumieni. Mała Mi :D
Kobiecowo
Rzeszów Obserwuj

Zszywek: 36 · Obserwują ją: 4

Ostatnio dodane:

Cały zestaw dostępny w Kobiecowo Butiku :)
Rzeszów, Grunwaldzka28 Bluzka z wiązaniem na plecach
Kobiecowo Butik
Rzeszów, Grunwaldzka28 Bluzka dostępna w Kobiecowo Butiku
Rzeszów, Grunwaldzka28 Bluzka z bawełnianą gipiurą na plecach dostępna w Kobiecowo Butiku
Rzeszów, Grunwaldzka28
Creative
Szczecin Obserwuj

Zszywek: 330 · Obserwują ją: 261

Ostatnio dodane:

Progress ;) :)) :)) Gelaq
katjakatja
Obserwuj

Zszywek: 1 · Obserwują ją: 20

Ostatnio dodane:

coś fajnego dla małego bohatera
kasia22_04
Obserwuj

Zszywek: 276 · Obserwują ją: 19

Ostatnio dodane:

*** FASOLKA PO BRETOŃSKU – NAJLEPSZY TRADYCYJNY PRZEPIS *** ~ K coś interesującego? :)
ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY