• O Zszywce
  • Popularne
    • Architektura
    • Mój świat
    • Cytaty
    • Ogród
    • DIY - Zrób to sam
    • Podróże i widoki
    • Design
    • Pozostałe
    • Dieta
    • Przyroda
    • Dzieci
    • Rozrywka
    • Eko
    • Rzeczy
    • Fitness i Sport
    • Selfie
    • Fotografia i Grafika
    • Sztuka
    • Gadżety
    • Tatuaże
    • Humor
    • Uroda
    • Książki
    • Vintage
    • Kuchnia
    • Wesele
    • Ludzie
    • Wystrój wnętrz
    • Moda damska
    • Zakupy
    • Moda męska
    • Zwierzęta
    • Motoryzacja
    • Święta i okazje
    • Video
  • Wszystkie
    • Architektura
    • Mój świat
    • Cytaty
    • Ogród
    • DIY - Zrób to sam
    • Podróże i widoki
    • Design
    • Pozostałe
    • Dieta
    • Przyroda
    • Dzieci
    • Rozrywka
    • Eko
    • Rzeczy
    • Fitness i Sport
    • Selfie
    • Fotografia i Grafika
    • Sztuka
    • Gadżety
    • Tatuaże
    • Humor
    • Uroda
    • Książki
    • Vintage
    • Kuchnia
    • Wesele
    • Ludzie
    • Wystrój wnętrz
    • Moda damska
    • Zakupy
    • Moda męska
    • Zwierzęta
    • Motoryzacja
    • Święta i okazje
    • Video
  • Społeczności
  • Tagi
  • Przycisk dodaj
  • Widget na stronę
  • Pliki cookies
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • Pomoc
  • Kontakt
ZALOGUJ
ZAREJESTRUJ SIĘ

paulapero17

paulapero17
Moje tablice obserwuje 19 osób Znajdź mnie Ostatnio dodane zszywki
Obserwuj
 
Hejka. Czy ktoś z was choruje na Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)? Jeśli tak to macie może jakieś wskazówki jak zejść z wagi? Wiem,że każdy jest indywidualną jednostką,ale już po prostu nie mogę. Staram się schudnąć i nic nie pomaga... Blok waniliowy z pistacjami, żurawiną i orzechami Składniki: - 300 g mleka w proszku - 100 g orzechów laskowych - 100 g orzechów włoskich - 80 g żurawiny - 80 g obranych pistacji - 12 herbatników - 120 g masła - 1/3 szklanki cukru - 3/4 szklanki wody - 2 łyżeczki cukru wanilinowego Mleko w proszku mieszamy z bakaliami i pokruszonymi herbatnikami. W rondelku umieszczamy masło, cukier i wodę. Gotujemy na małym ogniu, do połączenia się składników. Masę odstawiamy, aby trochę przestygła. Keksówkę (u mnie 26x14) wykładamy folią spożywczą. Folia powinna wystawać za foremkę, aby łatwiej wyciągało się blok. Przestudzoną, letnią masę wlewamy do mleka z bakaliami. Całość dokładnie mieszamy i przekładamy do keksówki. Masę dociskamy łyżką, przykrywamy folią i umieszczamy w lodówce. Najlepiej na całą noc.

Tablic
6
Zszywek
2
Ulubionych
27
Aktywność
»
Obserwowanych
41
Obserwuję
2
Obserwują
3

zdrowie

Obserwuj tablicę

ghj

Obserwuj tablicę

Fotografie

Obserwuj tablicę

Ulubione

Blok waniliowy z pistacjami...
Obserwuj tablicę

Pomysły

Hejka. Czy ktoś z was choru...
Obserwuj tablicę

Mój styl

Obserwuj tablicę
Następna strona

Witaj na Zszywka.pl!
Załóż konto i zyskaj.

Załóż konto Masz już konto? Zaloguj się »