• O Zszywce
  • Popularne
    • Architektura
    • Mój świat
    • Cytaty
    • Ogród
    • DIY - Zrób to sam
    • Podróże i widoki
    • Design
    • Pozostałe
    • Dieta
    • Przyroda
    • Dzieci
    • Rozrywka
    • Eko
    • Rzeczy
    • Fitness i Sport
    • Selfie
    • Fotografia i Grafika
    • Sztuka
    • Gadżety
    • Tatuaże
    • Humor
    • Uroda
    • Książki
    • Vintage
    • Kuchnia
    • Wesele
    • Ludzie
    • Wystrój wnętrz
    • Moda damska
    • Zakupy
    • Moda męska
    • Zwierzęta
    • Motoryzacja
    • Święta i okazje
    • Video
  • Wszystkie
    • Architektura
    • Mój świat
    • Cytaty
    • Ogród
    • DIY - Zrób to sam
    • Podróże i widoki
    • Design
    • Pozostałe
    • Dieta
    • Przyroda
    • Dzieci
    • Rozrywka
    • Eko
    • Rzeczy
    • Fitness i Sport
    • Selfie
    • Fotografia i Grafika
    • Sztuka
    • Gadżety
    • Tatuaże
    • Humor
    • Uroda
    • Książki
    • Vintage
    • Kuchnia
    • Wesele
    • Ludzie
    • Wystrój wnętrz
    • Moda damska
    • Zakupy
    • Moda męska
    • Zwierzęta
    • Motoryzacja
    • Święta i okazje
    • Video
  • Społeczności
  • Tagi
  • Przycisk dodaj
  • Widget na stronę
  • Pliki cookies
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • Pomoc
  • Kontakt
ZALOGUJ
ZAREJESTRUJ SIĘ

paulcia21

Człowiek który postanowił zwyciężyć nigdy nie powie niemożliwe.
paulcia21
Moje tablice obserwuje 293 osoby Znajdź mnie Ostatnio dodane zszywki
Obserwuj
 Milówka
W garnku podgrzać oliwę z dodatkiem obranych i pokrojonych w kostkę ziemniaków, posiekanej w kosteczkę cebuli oraz drobno startego czosnku. Co chwilę mieszając podsmażać przez ok. 5 minut.
 Dodać surową soczewicę oraz przyprawy i mieszając smażyć przez ok. minutę.
 Dodać gorący bulion i zagotować. W gotujący się wywar włożyć pierś kurczaka pokrojoną w kosteczkę (stopniowo, po 1 - 2 kostki na raz, nie przerywając gotowania).
 Następnie wrzucić przyciętą na końcach i pokrojoną na kawałki zieloną fasolkę. Doprawić pieprzem i w razie potrzeby solą.
    Zmniejszyć ogień i gotować przez ok. 15 minut. Zdjąć z ognia, dodać szczypiorek oraz kolendrę. Następnie ciągle mieszając wlewać mleko kokosowe lub śmietankę.
    Do podania (opcjonalnie ale warto) posypać chili oraz skropić sokiem z limonki.
ŹRÓDŁO: kwestia smaku Vinted: paulcia20 Vinted: paulcia20 Vinted: paulcia20 Vinted: paulcia20

Tablic
5
Zszywek
93
Ulubionych
245
Aktywność
»
Obserwowanych
43
Obserwuję
6
Obserwują
43

Vinted

Vinted: paulcia20 Vinted: paulcia20 Vinted: paulcia20 Vinted: paulcia20
Obserwuj tablicę

Stylizacje

Obserwuj tablicę

Fajny ktoś ^.^

*.* Avicii <3 *.* *.* Theo James <3 Kocham <3 Jaki słodziak *.* *.* ^.^
Obserwuj tablicę

Coś co jest ładne *.*

Witam. Wie ktoś może co to ... *.* śliczna Śliczna :) Fajniutkie *.* *.* Śliczna *.* Waszym zdaniem która jest ł... *.*
Obserwuj tablicę

Jadłabym *.*

Okładka Jadłabym *.* Malinki <3 Omomom :) Ile dobrego :D
Obserwuj tablicę
Następna strona

Witaj na Zszywka.pl!
Załóż konto i zyskaj.

Załóż konto Masz już konto? Zaloguj się »