• O Zszywce
  • Popularne
    • Architektura
    • Mój świat
    • Cytaty
    • Ogród
    • DIY - Zrób to sam
    • Podróże i widoki
    • Design
    • Pozostałe
    • Dieta
    • Przyroda
    • Dzieci
    • Rozrywka
    • Eko
    • Rzeczy
    • Fitness i Sport
    • Selfie
    • Fotografia i Grafika
    • Sztuka
    • Gadżety
    • Tatuaże
    • Humor
    • Uroda
    • Książki
    • Vintage
    • Kuchnia
    • Wesele
    • Ludzie
    • Wystrój wnętrz
    • Moda damska
    • Zakupy
    • Moda męska
    • Zwierzęta
    • Motoryzacja
    • Święta i okazje
    • Video
  • Wszystkie
    • Architektura
    • Mój świat
    • Cytaty
    • Ogród
    • DIY - Zrób to sam
    • Podróże i widoki
    • Design
    • Pozostałe
    • Dieta
    • Przyroda
    • Dzieci
    • Rozrywka
    • Eko
    • Rzeczy
    • Fitness i Sport
    • Selfie
    • Fotografia i Grafika
    • Sztuka
    • Gadżety
    • Tatuaże
    • Humor
    • Uroda
    • Książki
    • Vintage
    • Kuchnia
    • Wesele
    • Ludzie
    • Wystrój wnętrz
    • Moda damska
    • Zakupy
    • Moda męska
    • Zwierzęta
    • Motoryzacja
    • Święta i okazje
    • Video
  • Społeczności
  • Tagi
  • Przycisk dodaj
  • Widget na stronę
  • Pliki cookies
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • Pomoc
  • Kontakt
ZALOGUJ
ZAREJESTRUJ SIĘ

milla1993

milla1993
Moje tablice obserwuje 0 osób Znajdź mnie Ostatnio dodane zszywki
Obserwuj
 
Ciecierzyca z chorizo :) coś w Hiszpańskim stylu. Przy tym daniu moje kubki smakowe szaleją:) Przepis: 2 słoiki gotowanej ciecierzycy, pentelka(250g) chorizo, 3 male kolorowe papryki, 3 pomidory, przecier pomidorowy, 1 cebula, czosnek, szczypiorek do dekoracji i przyprawy ja wybieram zawsze paprykę ostra i słodka, bazylia, cukier, sól (ewentualnie) i pieprz. Przygotowanie: Na rozgrzaną patelnię wrzucamy cebulę, podsmażamy ja i dodajemy chorizo. Paprykę i pomidory kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnię. Przykrywamy na chwilę (do momentu aż papryka puści soki). Dodajemy ciecierzycę, przecier pomidorowy i przyprawy, jeśli chodzi o sól to pierw radzę spróbować ponieważ kiełbasa chorizo jest już słona więc ja nie dodaje jej więcej ale to wszystko kwestia smaku, to samo tyczy się cukru ja w nawyku już dodaje zawsze trochę cukru do pomidorów są wtedy delikatne i nie sa kwaskowe :) wracając do przepisu.. całość dusimy jeszcze przez chwilkę i podajemy posypane szczypiorkiem danie, koniecznie na ciepło:) życzę smacznego :) trzymam kciuki za wszystkich którzy dążą do idealnej wersji siebie :)

Tablic
7
Zszywek
2
Ulubionych
342
Aktywność
»
Obserwowanych
0
Obserwuję
0
Obserwują
0

z mojego przepisu

Ciecierzyca z chorizo :) co...
Obserwuj tablicę

przemiana

trzymam kciuki za wszystkic...
Obserwuj tablicę

moja przemiana -12k...

Obserwuj tablicę

Fotografie

Obserwuj tablicę

Ulubione

Obserwuj tablicę

Pomysły

Obserwuj tablicę

Mój styl

Obserwuj tablicę
Następna strona

Witaj na Zszywka.pl!
Załóż konto i zyskaj.

Załóż konto Masz już konto? Zaloguj się »