Więcej zszywek z tablicy

deserki

Waniliowe serniczki na zimno
owoce zapiekane pod kruszon...
Deser z kaszy manny wersja ...
Szybki deser banoffee
Domowe krówki
Domowe paluszki Twix Składn...
Czas przygotowania: 50 min....
domowe PRINCESSY
Zdrowe batoniki: Składniki:...
Krem jak z batoników Kinder...
Przedstawiamy wam przepis n...
Fit – Hit! Czekoladki Bount...
Gorące śliwki pod kruszonką...
Szyszki z ryżu preparowaneg...
*** BEZ PIECZENIA *** Tiram...
Fit – Hit! Czekoladki Bount...
Przepis na chałwę, przepis ...
Krem cytrynowy lemon curd -...
Serniczki na zimno w słoiku...
Deser malinowy bez pieczeni...
Domowa granola - przepis po...
ruszkami n_zak A A A Żurawi...
Krówki
Chipsy bananowe z piekarnika
Deser z kaszą manną i malin...
batony musli (przepis z ulo...
Sylwia435

Sylwia435 od milka654

Dodane 25.10 o 12:44
Obserwuj
Czas przygotowania: 50 min. Składniki: 1 porcja = 20 szt. miękkie masło 100g biała czekolada 200g cukier puder 50g migdały (obrane ze skórki) 20 szt. wiórki kokosowe 150g wiórki kokosowe do obtoczenia Rafaello czekoladki wykonanie Krok 1 Migdały sparzamy i obieramy ze skórki. Krok 2 Do miski dodajemy miękkie masło oraz cukier puder i całość miksujemy na puszysty i gładki krem. Krok 3 W miseczce na parze rozpuszczamy białą czekoladę i odstawiamy do wystudzenia. Następne stopniowo dodajemy do masła wymieszanego z cukrem pudrem. Krok 4 Do przygotowanej masy stopniowo dodajemy wiórki kokosowe i cały czas mieszamy drewniana łyżką. Następnie masę czekoladową dostawiamy do lodówki na 40 min. aby stwardniała. Krok 5 Z przygotowanej masy formujemy czekoladki, a do środka wkładamy po 1 migdale. Następnie uformowane kulki obtaczamy w wiórkach kokosowych. Krok 6 Przygotowane czekoladki rafaello obtoczone w wiórkach odstawiamy do lodówki na 4 godz. aby stwardniały

Czas przygotowania: 50 min.

Składniki: 1 porcja = 20 szt. miękkie masło 100g biała czekolada 200g cukier puder 50g migdały (obrane ze skórki) 20 szt. wiórki kokosowe 150g wiórki kokosowe do obtoczenia Rafaello czekoladki wykonanie Krok 1 Migdały sparzamy i obieramy ze skórki. Krok 2 Do miski dodajemy miękkie masło oraz cukier puder i całość miksujemy na puszysty i gładki krem. Krok 3 W miseczce na parze rozpuszczamy białą czekoladę i odstawiamy do wystudzenia. Następne stopniowo dodajemy do masła wymieszanego z cukrem pudrem. Krok 4 Do przygotowanej masy stopniowo dodajemy wiórki kokosowe i cały czas mieszamy drewniana łyżką. Następnie masę czekoladową dostawiamy do lodówki na 40 min. aby stwardniała. Krok 5 Z przygotowanej masy formujemy czekoladki, a do środka wkładamy po 1 migdale. Następnie uformowane kulki obtaczamy w wiórkach kokosowych. Krok 6 Przygotowane czekoladki rafaello obtoczone w wiórkach odstawiamy do lodówki na 4 godz. aby stwardniały

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
Zszywka przypięta na tablicach:

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY