bettypasja

bettypasja

Dodane 16.01 o 22:26
Obserwuj
Makaron tagliatelle z boczkiem w sosie  śmietanowym.


1 cebula,
2 ząbki czosnku,
200g boczku,
2-3 pieczarki
100g cheddar lub inny ser,
 sól, pieprz, kilka papryczek chilli,
Na oliwie , przesmażamy dwa ząbki czosnku , pokrojoną cebulę, pieczarki w plasterkach i boczek w plasterkach. Dodajemy śmietankę 30% ( 200ml), ser cheddar ( starty na tarce ok. 100g) chwilę gotujemy.
Makaron ma być ugotowany al dente .
Makaron wrzucamy do sosu, mieszamy i  podajemy z natką zielonej pietruszki oraz tartym serem . Posypujemy kolorowym pieprzem

Makaron tagliatelle z boczkiem w sosie śmietanowym.




1 cebula,
2 ząbki czosnku,
200g boczku,
2-3 pieczarki
100g cheddar lub inny ser,
sól, pieprz, kilka papryczek chilli,
Na oliwie , przesmażamy dwa ząbki czosnku , pokrojoną cebulę, pieczarki w plasterkach i boczek w plasterkach. Dodajemy śmietankę 30% ( 200ml), ser cheddar ( starty na tarce ok. 100g) chwilę gotujemy.
Makaron ma być ugotowany al dente .
Makaron wrzucamy do sosu, mieszamy i podajemy z natką zielonej pietruszki oraz tartym serem . Posypujemy kolorowym pieprzem

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: