Więcej zszywek z tablicy

Pomysły

bałwanek
śliczne słoiczki
bransoletka
Kilka pomysłów na fantazyjn...
wiejskie kieszonki Ulubiony...

Więcej zszywek ze źródła

kobieceinspiracje.pl

Planowanie kuchni - strefy ... Zdjęcie Jak zrobić idealny ... Zdjęcie Dieta lniana. Dzięk... //dieta//odchudzanie//jak//... Zdjęcie Dieta lniana. Dzięk... Drewniana kuchnia z czernią... Szara kuchnia z drewnianym ... Babka cytrynowa Piękne rzęsy

wiejskie kieszonki Ulubiony obiad mojego męża, kieszonki

naleśnikowe nadziane farszem z kapusty kiszonej, pieczarek i boczku. Najlepiej smakują na ciepło z sosem czosnkowym. Składniki: na ciasto: 1,5 szklanki mleka 2 jajka 150 g mąki 1/2 łyżeczki soli na farsz: 300 g kapusty kiszonej 300 g pieczarek 1 cebula 100 g boczku wędzonego 2 ząbki czosnku wegeta pieprz ostra papryka na panierkę: mąka jajko bułka tarta olej do smażenia Składniki na ciasto zmiksować i odstawić na kwadrans. Kapustę kiszoną zalać wrzątkiem i gotować przez 10 minut. Boczek i cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć a następnie wrzucić pokrojone w plasterki pieczarki. Smażyć razem kilka minut. Dodać pokrojoną kapustę kiszoną i podsmażyć razem. Z ciasta usmażyć cienkie naleśniki. Na połowę każdego naleśnika nakładać łyżkę farszu, rozsmarować. Składać naleśniki w trójkąty i panierować jak kotlety. Smażyć i podawać na ciepło.

Zszywka przypięta także na tablicach:

PRZEPISY

Kuchnia

Kitchen

Gotowanie

+158 innych
Zgłoś naruszenie

darg

musi być dobre

 |  3.01 o 0:38  

krajula

To będzie dobre. Muszę to upichcić :)

 |  2.01 o 22:12  

Lynx

czyli takie krokiety

 |  17.12 o 21:31   Pokaż odpowiedzi

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: