Zgłoś naruszenieZgłoś naruszenie

Więcej zszywek ze źródła

ugotuj.to

makaron z kurczakiem i szpinakiem
przepis po kliknieciu w zdjecie kurczę coś dla bab na babski wieczór mhhh... Muffiny z oliwkami, rozmarynem i parmezanem babeczki ziemniaczane z cukinią Krem z marchwi Masło tymiankowo-czosnkowe

Podawaj jako dodatek do befsztyków oraz jako ziołowe masełko do pieczywa. Stopionym masłem możesz także polewać grillowane warzywa.

1 ząbek czosnku
1/2 łyżeczki soli
10 dag miękkiego masła
3 łyżki posiekanej natki
2 łyżeczki posiekanego tymianku
2 łyżeczki startej skórki cytrynowej
1/4 łyżeczki zmielonego czarnego pieprzu

Czosnek przeciśnij przez praskę, rozetrzyj z solą. Przełóż do blendera, dodaj pozostałe składniki, zmiksuj. Z masy uformuj wałeczek i zawiń go w pergamin. Włóż do lodówki na 2 godziny.
Obserwuj profil
sophia1307

sophia1307

Dodane 5.07 o 0:23 z

ugotuj.to

Przypnij Polub Komentuj
  188

rogale św.Marcina

rogale marcińskie

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
Przypięli też do swoich tablic Przypnij

Także przypięli do swoich tablic:

Użytkownicy także przypinają:

Zmień tło
do góry