Zgłoś naruszenieZgłoś naruszenie

Więcej zszywek ze źródła

ugotuj.to

Tabule z kaszy bulgur Pomidorowa Zupa Krem Sałata z wędzonym łososiem i sosem musztardowo-miodowym


    1 główka ulubionej sałaty
    np. masłowej lub rzymskiej
    1/2 opakowania (50 g) rukoli
    200 g wędzonego łososia w plastrach
    100 g pomidorków koktajlowych
    4 jajka
    50 g czerwonych porzeczek (latem i jesienią) lub pestek granatu (zimą i wiosną)
    sos:
    1 szalotka lub cebulka dymka (biała część)
    1 łyżeczka musztardy typu Dijon
    1 łyżka płynnego miodu
    8 łyżek (90 ml) oliwy z pierwszego tłoczenia
    2 łyżki (30 ml) soku z cytryny
    sól

Sałata z wędzonym łososiem i sosem musztardowo-miodowym - sposób przygotowania: Sałaty, pomidorki umyj i osusz. Jajka ugotuj na twardo, przestudź i obierz, a następnie pokrój w ćwiartki. Przygotuj sos: szalotkę obierz i drobno posiekaj, wymieszaj dokładnie z pozostałymi składnikami sosu. Na talerzach rozłóż sałaty, pomidorki i jajka. Dodaj porcje wędzonego łososia w plastrach i przed podaniem polej sosem. Na koniec udekoruj porzeczkami lub pestkami granatu. argentynskie pierogi empanadas iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii DZIEŃ DOBRY! Śniadanie do łóżka? TAK :) Blok czekoladowy barszcz ukrainski xxx
Obserwuj profil
sophia1307

sophia1307

Dodane 5.07 o 0:23 z

ugotuj.to

Przypnij Polub Komentuj
  224

rogale św.Marcina

rogale marcińskie

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
Przypięli też do swoich tablic Przypnij

Także przypięli do swoich tablic:

Użytkownicy także przypinają:

Zmień tło
do góry