Więcej zszywek z tablicy
myślę, że smaczne, ale nie zrobiłabym takiej krzywdy mojemu kochanemu AVOCADO :)
poddawanie tłuszczów roslinnych(w ktore avokado jest bardzo zasobne) wysokiej temperaturze nie jest dobre, ponieważ tłuszcze te utleniaja się i są szkodliwe dla zdrowia, gdyż powodują miażdżyce
Zaloguj się, aby dodać komentarz.
Użytkownicy także przypinają:
0
1
5
19
3
2
Reklama:
Witaj na Zszywka.pl! Załóż konto i zyskaj.
FreakMika
myślę, że smaczne, ale nie zrobiłabym takiej krzywdy mojemu kochanemu AVOCADO :)
Buczaczita
poddawanie tłuszczów roslinnych(w ktore avokado jest bardzo zasobne) wysokiej temperaturze nie jest dobre, ponieważ tłuszcze te utleniaja się i są szkodliwe dla zdrowia, gdyż powodują miażdżyce