Agata050700

Agata050700 od MaJe_CzKa222

Dodane 28.03 o 19:43
Obserwuj
Oto przepis ;) Makaron gotujemy żeby był al dente, podczas gotowania makaronu przyrzadzamy nadzienie, odmrazamy szpinak, wyciskamy z niego wodę (najwiecej jak tylko sie da), przekladamy go do miseczki i dodajemy sera mozzarella, parmezanu oraz ricotty (ricotte można zastąpic twarogiem), jedno jajko, odrobine soli i pieprzu. Mieszamy aż sie wszystko doskonale połączy. Nakładamy nadzienie na makaron i zwijamy w ruloniki, wszystko wyłożyć najlepiej w naczyniu żaroodpornym, na makaron wylać sos marinara, przykryc i wsadzić do rozgrzanego piekarnika na 30 minut.  Potrawę najlepiej podawać na ciepło.

Oto przepis ;) Makaron gotujemy żeby był al dente,

podczas gotowania makaronu przyrzadzamy nadzienie, odmrazamy szpinak, wyciskamy z niego wodę (najwiecej jak tylko sie da), przekladamy go do miseczki i dodajemy sera mozzarella, parmezanu oraz ricotty (ricotte można zastąpic twarogiem), jedno jajko, odrobine soli i pieprzu. Mieszamy aż sie wszystko doskonale połączy. Nakładamy nadzienie na makaron i zwijamy w ruloniki, wszystko wyłożyć najlepiej w naczyniu żaroodpornym, na makaron wylać sos marinara, przykryc i wsadzić do rozgrzanego piekarnika na 30 minut.  Potrawę najlepiej podawać na ciepło.

Zgłoś naruszenie

MaJe_CzKa222

angelms1, nie mam pojęcia jakiej firmy jest ten makaron

28.04 o 16:11       | 

angelms1

jakiej firmy ten makaron

28.04 o 15:03       | 

MaJe_CzKa222

emka_didi, w każdym sklepie.

24.03 o 19:48       | 

emka_didi

gdzie kupie taki makaton?

24.03 o 16:35       | 

MaJe_CzKa222

anieczek21, makaron karbowany

22.03 o 6:50       | 

anieczek21

Jaki to jest makaron?

21.03 o 23:23    | 

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY