Więcej zszywek z tablicy

Słodkości

Tarta "Kokosowa Prince...
Sezon grzybowy rozpoczęty ::)
Tarta z malinami
Herbatniki 150 g
mleko do n...
MUS CZEKOLADOWY Z KASZY JAG...
Skład: 2 szklanki mleka, 2 ...
Składniki na około 10 sztuk...
Biszkopt: 
6 jaj
1.5 szkl c...
Malinowy król

1 1/2 szkl. ...
FIT
banoffee



Ja banany s...
FIT
Energetyczne ciacha ows...
FIT
Kokosowy sernik wysokob...
FIT
Niskokaloryczna protein...
FIT
Lekki pudding kokosowy ...
FIT
Proteinowe ptasie mlecz...
FIT
Proteinowy sernik kokos...
FIT
Proteinowe Rafaello 


...
FIT
Proteinowe praliny z ma...
FIT
PLACKI RYŻOWE Z JABŁKIE...
FIT
Omlet owsiany SNICKERS
...
FIT
DAKTYLOWE CIACHA OWSIAN...
FIT
OMLET OWSIANY O SMAKU Ś...
FIT
Proteinowe FERRERO ROCH...
FIT
CIASTECZKOWY SERNIK PRO...
FIT
PROTEINOWE BOUNTY


War...
FIT
PLACEK CZEKOLADOWO-SERO...

Więcej zszywek ze źródła

scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net

... Piękne łoże jeśli nie możesz dziś nikog... ... ... ... ... autko Minnie

Byc moze komus sie przyda przepis na biszkopt idealny


8 jaj koniecznie w temp pokojowej, bialka oddzielone od zoltek ubijamy ze szczypta soli I szklanka cukru na sztywna piane dodajemy zoltka ciagle ubijamy okolo 10 min, przesiewamy 8 lyzek maki tortowej I 2 maki ziemniaczanej,dokladnie ale delikatnie polaczyc z jajkami, pieczemy w 175 st bez termoobiegu okolo 35-40 min

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

sylwiagrula

mi nie wyszedł wyszedł spalony, może dlatego ze bez termoobiegu

16.06 o 14:31       | 

pines93

nigdy mi nie wyjdzie biszkopt, nie ważne jaki przepis, zawsze mi upada podczas pieczenia, jedynie ze szpinakiem i rabarbarem wychodzi, ale nwm czy to jest jeszcze biszkopt

14.06 o 15:07    |  Pokaż odpowiedzi

viola86

Ja robię trochę inaczej i zawsze wychodzi mega puszysty biszkopt: 5 jajek na blachę o średnicy 25cm. Białka osobno ubijam ze szczyptą soli pod koniec dodaję pół szklanki cukru i dalej ubijam. Dalej już bez ubijania, do żółtek dodaję 2 łyżeczki proszku do pieczenia i łyżkę octu, szybko mieszam bo puchnie ;) dodaję żółtka do białek i delikatnie łyżką mieszam stopniowo przesiewając 3/4 szkl. mąki tortowei i 1/4 szkl. mąki ziemniaczanej. Przekładam do formy, piekę 25 min./180C do suchego patyczka, po upieczeniu wyjmuję cisto i upuszczam z około 30cm na podłogę. wstawiam do wyłączonego piekarnika z lekko uchylonymi drzwiczkami, ciasto spokojnie stygnie i jest równiuteńkie ;)

12.06 o 22:43   1  | 

Meluzyna

Jaka średnica formy?

12.06 o 20:55       | 

dbala1234

bomba

12.06 o 18:05       | 

lisia444

Ja też poproszę o przepis [wyświetl email]

11.06 o 13:01      1  | 

MojePasje

można z termoobiegiem? bo innej opcji nie mam

11.06 o 6:20       |  Pokaż odpowiedzi

msurowiec

a gdzie mozna znalezc ten przepis???

9.06 o 21:05       |  2 Pokaż odpowiedzi

anjaka23

ja tez prosze [wyświetl email]

9.06 o 19:38       | 

Wiolawiolcia

poproszę:[email protected]

9.06 o 17:00       | 
Zobacz więcej komentarzy

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
laciata79
dziunka29
rebecca17
atika0303
inousis
marynatka
kiniapianistka
nisy101
katinka27
azytja

oraz 221 innych użytkowników

Zszywka przypięta na tablicach:

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY