Więcej zszywek z tablicy

Ulubione

Sałatka z serem i pieczarka...
...
Faszerowana Bagietka na Cie...
Kurczak ze szpinakiem
  Owocowy deser Składniki: ...
***
Domowe Ciasta Bez Pieczenia...
MAXI KING CIASTO SKŁADNIKI:...
Ciasto czekoladowe z karmel...
slimlegs
Rolada pomidorowa z szynką
Ciasto z porzeczkami i krus...
...
Napoleonka na herbatnikach
Roladki z kurczaka z serem ...
Słodko-pikantny kurczak po ...
Brownie truskawka w czekola...
Zupa chrzanowa
Babka kajmakowa
Schab w sosie brokułowym
Kisz (quiche) serowo-szpina...
Kurczak pieczony na ryżu
Wielkanocne jajka w szynce ...
Paprykarz Składniki: 2szt. ...
Babka kawowa z polewą krówkową
Ciasto słonecznikowiec, bez...
niulka17

niulka17 od MaJe_CzKa222

Dodane 29.12 o 0:15
Obserwuj
Sałatka z serem i pieczarkami marynowanymi. SKŁADNIKI: 4 jajka 250 g pieczarek marynowanych ( waga po odsączeniu ) 250 g żółtego sera 250 g szynki konserwowej 1/2 puszki groszku konserwowego 1/2 pęczka szczypiorku 3 łyżki majonezu sól czarny pieprz mielony. PRZYGOTOWANIE: Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać, a następnie pokroić w kostkę i przełożyć do miski. Ser żółty i szynkę konserwową pokroić w kosteczkę i dodać do miski z pokrojonymi jajkami. Pieczarki marynowane odsączyć i lekko osuszyć papierowym ręcznikiem, a następnie pokroić w kostkę i dodać do miski z pozostałymi składnikami. Groszek konserwowy dokładnie odsączyć i dodać do miski z sałatką. Szczypiorek oczyścić, opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem i posiekać, a następnie przełożyć do pozostałych składników. Całość doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem mielonym, wymieszać. Dodać majonez i dokładnie wymieszać. Sałatka z serem i pieczarkami marynowanymi najlepiej smakuje schłodzona.

Sałatka z serem i pieczarkami marynowanymi.

SKŁADNIKI: 4 jajka 250 g pieczarek marynowanych ( waga po odsączeniu ) 250 g żółtego sera 250 g szynki konserwowej 1/2 puszki groszku konserwowego 1/2 pęczka szczypiorku 3 łyżki majonezu sól czarny pieprz mielony. PRZYGOTOWANIE: Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać, a następnie pokroić w kostkę i przełożyć do miski. Ser żółty i szynkę konserwową pokroić w kosteczkę i dodać do miski z pokrojonymi jajkami. Pieczarki marynowane odsączyć i lekko osuszyć papierowym ręcznikiem, a następnie pokroić w kostkę i dodać do miski z pozostałymi składnikami. Groszek konserwowy dokładnie odsączyć i dodać do miski z sałatką. Szczypiorek oczyścić, opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem i posiekać, a następnie przełożyć do pozostałych składników. Całość doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem mielonym, wymieszać. Dodać majonez i dokładnie wymieszać. Sałatka z serem i pieczarkami marynowanymi najlepiej smakuje schłodzona.

Zszywka przypięta także na tablicach:
Kuchnia Jedzenie Picie.... i nie tylko Kuchnia Moje +17 innych
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: