Martynaa2110

Fotografia to moje życie. Lubię patrzeć na świat z innej perspektywy, czyli przez aparat
Martynaa2110
Moje tablice obserwuje 0 osób Znajdź mnie Ostatnio dodane zszywki
Obserwuj
 Łódź
Brak jeszcze zszywek.
paula2909
Brodnica Obserwuj

Zszywek: 64 · Obserwują ją: 90

Ostatnio dodane:

Pyszne ciasto bez pieczenia... ... ... ///
ZszywkaPL
Profil oficjalny
Warszawa Obserwuj

Zszywek: 6035 · Obserwują ją: 2955314

Ostatnio dodane:

Kawiarnia - co jest potrzebne w kuchni w lokalu gastronomicznym? Dlaczego warto sprzedawać niepotrzebne rzeczy za pośrednictwem w portali z darmowymi ogłoszeniami? Torebka – niezbędny dodatek każdej kobiety. Przedstawiamy hity sezonu! Piękna o każdej porze – naturalne kremy do twarzy na dzień i na noc
rozowe_flamingi
Obserwuj

Zszywek: 1610 · Obserwują ją: 2953

Ostatnio dodane:

Pomysłowe ;) ... .... ramones
kamila_0106
Turek Obserwuj

Zszywek: 157 · Obserwują ją: 203

Ostatnio dodane:

Serducha uszyte od serca #salon Moja kolejna Tilda;)w wolnej chwili.. Święta coraz bliżej i wszystko   to co widać można samemu zrobić. Uszyte na specjalne zamówienie.
Ewelasypel11
Pasłęk Obserwuj

Zszywek: 740 · Obserwują ją: 12339

Ostatnio dodane:

Dad ♥ brakuje MI Cię najbardziej :(((((((((((((((((((((((( :((( :'( :'( Deser waniliowo-czekoladowy
Składniki:
1 gorzka czekolada
2 jajka
łyżeczka masła
łyżeczka cukru waniliowego
budyń waniliowy


Przygotowanie:
Najpierw przygotowujemy mus czekoladowy. W kąpieli wodnej (jeden garnek wkładamy do drugiego, w którym gotuje się woda) rozpuszczamy masło, do rozpuszczonego masła dodajemy pokruszoną czekoladę. Rozpuszczamy do momentu aż czekolada będzie płynna. Zdejmujemy z ognia, dodajemy po jednym żółtku i mieszamy. Następnie ubijamy białka z łyżeczką cukru waniliowego. Do czekolady z żółtkiem dodajemy po łyżce białek i mieszamy. Tak, aby masa czekoladowa była puszysta. Mieszamy do uzyskania jednolitej masy i przekładamy do szklanek/salaterek. Chłodzimy. Następnie robimy budyń waniliowy (taki na 500 ml robimy w 400ml mleka żeby był bardziej gęsty). Chłodzimy budyń, tak, żeby po wlaniu na mus go nie roztopił i wlewamy na mus czekoladowy. Wkładamy do lodówki na minimum 2 godziny.
Double
Obserwuj

Zszywek: 16298 · Obserwują ją: 19885

Ostatnio dodane:

xxx <3 <3 <3 *_* A ja nie lubię światła; lubię ciemność, która uwalnia nas od naszych twarzy i od naszych cieni. 
- Marek Hłasko, "Drugie zabicie psa"
mniam12
zszywka ;* Obserwuj

Zszywek: 399 · Obserwują ją: 1343

Ostatnio dodane:

beauty <3 reebok classic na dobry wieczór przystojniak :)