Więcej zszywek z tablicy

Yummy

Jedzenie do Pracy – TOP 15 ...
Ciasteczka owsiane
Krakowskie drożdżówki z serem
ciastka czekoladowe
Obiadokolacja.
Orzechowe ruloniki
gazpacho to nic trudnego a ...
TIRAMISU W PUCHARKACH
...
Owsianka z budyniem i trusk...
Kruche z rabarbarem i budyniem
Mój tort
Wiejska patelnia z chrupiąc...
Budyniowe naleśniki z serem...
Czekoladowa trufla z cynamonem
Naleśniki z ciasta biszkopt...
Bułeczki z Cynamonem: TOP 1...
Pieczona owsianka malinowa ...
Domowe Ciasta Bez Pieczenia...
Tarta z malinami
Wielkanocna babka cytrynowa...
Paluszki serowo - ziemniaczane
De volaille według Michela ...
Ciasto mocno czekoladowe
Ciasto francuskie z kurczak...
Rollsy, które podbiją każdą...

Więcej zszywek ze źródła

kobiecegadzety.pl

De volaille według Michela ... posladki i biust ^^ Sernik mascarpone z toffi i... Mikołajki świąteczne Hmm... ja już wiele próbowa... Czy któraś z Was próbowała?... placki z bananami róże z jabłek i ciasta fran...
wisienka17

wisienka17 od Anita205

Dodane 18.04 o 0:25 z

kobiecegadzety.pl

Obserwuj

De volaille według Michela Moran...

♥ Składniki: 2 podwójne piersi z kurczaka, 4 plastry szynki parzonej, 4 plastry żółtego sera, 4 łyżeczki musztardy, 50 g miękkiego masła, natka pietruszki (około 1 pełnej łyżki), 1 ząbek czosnku, sól, pieprz, przyprawa do kurczaka, 1 jajko, szklanka bułki tartej, olej + masło do smażenia w proporcji 1:1, Masło wymieszać z posiekaną natką pietruszki i drobno pokrojonym czosnkiem. Doprawić świeżo mieloną solą i pieprzem. Z piersi z kurczaka usunąć błony i chrząstki, umyć i wyciąć cztery kotlety. Wykrojone kotlety włożyć pomiędzy dwa kawałki folii spożywczej (nie ubrudzimy deski, blatu i tłuczka) i delikatnie rozbić. Każdy kotlet posmarować musztardą, na to położyć plaster szynki i sera. Na wierzchu rozłożyć masło z pietruszką, doprawić solą i pieprzem. Zwinąć w roladki. Roladki panierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej z dodatkiem przyprawy do kurczaka. Na patelni rozgrzać olej z masłem (po pełnej łyżce oleju i masła). Usmażyć roladki z każdej strony na złoty kolor. Przesmażone de volaille przełożyć do naczynia żaroodpornego, polać odrobinę tłuszczem z patelni i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180oC na około 10-12 minut (w zależności od grubości). Smacznego :)

Zszywka przypięta także na tablicach:

Jedzonko <3

W dobrym smaku

kuchnia

przepisy

+89 innych
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: