Więcej zszywek z tablicy

Deser

Tiramisu

    Mascarpone - ...
Jaglanka z bananem i masłem...
Mus czekoladowy z awokado

...
Ananasy w cieście

    mąka...
Owsianka z kawą zbożową



...
Pyszny mus z białej czekola...
Deser czereśniowy na skos 
...
Szybki deser z malinami 

 ...
Porzeczkowe lody z sosem ba...
Przezroczysty deser arbuzow...
Klasyczna waniliowa Panna C...
Creme patissiere 

Creme pa...
Jak zrobić lody z zielonej ...
Jak zrobić lody bez maszynk...
Lody z truskawkami
Jak zrob...
Jak zrobić lody domowym spo...
Jak zrobić lody z jajek?

T...
Lody malinowe bez maszyny

...
TRUSKAWKOWA OWSIANKA

Skład...
Domowa biała czekolada z ka...
Orzeźwiający mus.

- 4 kiwi...
Domowe żelki

Żelki z soku ...
Kogel mogel z musem truskaw...
Krem budyniowy pyszny i pus...
Czekoladowy krem na bazie ś...
Krem maślany na bezie szwaj...
kawka1

kawka1

Dodane 27.04 o 21:15
Obserwuj
Krem budyniowy pyszny i puszysty

ilość porcji: 1 

    2 kostki masła (400 g) o temperaturze pokojowej
    2 opakowania (32 g) cukru waniliowego
    2 opakowania (po 40 g) budyniu
    500 ml mleka
    4 łyżeczki cukru
    ok. 5 łyżek cukru pudru

 Sposób przygotowania
Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    Ugotować 2 opakowania budyniu w 500 ml mleka, dodając 4 łyżeczki cukru i odstawić, aby przestygł.
    Masło pokroić w drobną kostkę. Włożyć do miski i dodać cukier waniliowy. Miksować, aż masa będzie biała i puszysta.
    Stale miksując dodawać na przemian cukier puder i po trochę budyniu. Sprawdzać słodkość masy i dodawać cukru pudru wedle upodobania.

Krem budyniowy pyszny i puszysty


ilość porcji: 1

2 kostki masła (400 g) o temperaturze pokojowej
2 opakowania (32 g) cukru waniliowego
2 opakowania (po 40 g) budyniu
500 ml mleka
4 łyżeczki cukru
ok. 5 łyżek cukru pudru

Sposób przygotowania
Przygotowanie: 15min. › Gotowe w: 15min.

Ugotować 2 opakowania budyniu w 500 ml mleka, dodając 4 łyżeczki cukru i odstawić, aby przestygł.
Masło pokroić w drobną kostkę. Włożyć do miski i dodać cukier waniliowy. Miksować, aż masa będzie biała i puszysta.
Stale miksując dodawać na przemian cukier puder i po trochę budyniu. Sprawdzać słodkość masy i dodawać cukru pudru wedle upodobania.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
kasia25193
Olkendra

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY