• O Zszywce
  • Popularne
    • Architektura
    • Mój świat
    • Cytaty
    • Ogród
    • DIY - Zrób to sam
    • Podróże i widoki
    • Design
    • Pozostałe
    • Dieta
    • Przyroda
    • Dzieci
    • Rozrywka
    • Eko
    • Rzeczy
    • Fitness i Sport
    • Selfie
    • Fotografia i Grafika
    • Sztuka
    • Gadżety
    • Tatuaże
    • Humor
    • Uroda
    • Książki
    • Vintage
    • Kuchnia
    • Wesele
    • Ludzie
    • Wystrój wnętrz
    • Moda damska
    • Zakupy
    • Moda męska
    • Zwierzęta
    • Motoryzacja
    • Święta i okazje
    • Video
  • Wszystkie
    • Architektura
    • Mój świat
    • Cytaty
    • Ogród
    • DIY - Zrób to sam
    • Podróże i widoki
    • Design
    • Pozostałe
    • Dieta
    • Przyroda
    • Dzieci
    • Rozrywka
    • Eko
    • Rzeczy
    • Fitness i Sport
    • Selfie
    • Fotografia i Grafika
    • Sztuka
    • Gadżety
    • Tatuaże
    • Humor
    • Uroda
    • Książki
    • Vintage
    • Kuchnia
    • Wesele
    • Ludzie
    • Wystrój wnętrz
    • Moda damska
    • Zakupy
    • Moda męska
    • Zwierzęta
    • Motoryzacja
    • Święta i okazje
    • Video
  • Społeczności
  • Tagi
  • Przycisk dodaj
  • Widget na stronę
  • Pliki cookies
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • Pomoc
  • Kontakt
ZALOGUJ
ZAREJESTRUJ SIĘ

gosipgirl

gosipgirl
Moje tablice obserwuje 120 osób Znajdź mnie Ostatnio dodane zszywki
Obserwuj
 
Ciasto budyniowo-czkoloadowo-śmietanowe ciasto bez pieczenia Maxi King - przepis po kliknięciu w zdjęcie Ferrero Rocher CIASTO IMPREZOWE BEZ PIECZENIA Ideał <3 Domowe ciasto Milky Way bez pieczenia 3/4 szklanki mleka 1/2 szklanki cukru 10 g cukru wanilinowego 200 g masła 3 szklanki niegranulowanego mleka w proszku 350 g herbatników kakaowych 2 roztopione tabliczki gorzkiej czekolady 1. Rozgrzej garnek, a następnie wlej do niego mleko, a następnie dodaj cukier i cukier waniliowy. Mieszaj tak długo, aż cukier się rozpuści, a mieszanka się zagotuje. Zdejmij garnek z ognia i pozostaw do ostygnięcia. 2. Za pomocą miksera ubij masło i stopniowo wlewaj wcześniej przygotowaną mieszankę z mleka i cukru. Na koniec małymi porcjami wsypuj mleko w proszku i miksuj tak długo, aż masa będzie miała jednolitą konsystencję. 3. W blaszce wyłożonej papierem do pieczenia układaj warstwami: herbatniki kakaowe, biała masa, herbatniki kakaowe, biała masa i herbatniki kakaowe. 4. Na koniec na wierzchu ciasta równomiernie rozlej roztopioną gorzką czekoladę. Umieść blaszkę w lodówce na 3-4 godziny. 5. Po 3-4 godzinach wyjmij ciasto z lodówki i pokrój je na kawałki.

Tablic
7
Zszywek
132
Ulubionych
694
Aktywność
»
Obserwowanych
241
Obserwuję
17
Obserwują
15

Motywacje, przemian...

Obserwuj tablicę

Pomysły

Obserwuj tablicę

Wnętrza :)

Obserwuj tablicę

Jedzonko *.*

Ciasto budyniowo-czkoloadow... ciasto bez pieczenia Maxi K... Ferrero Rocher CIASTO IMPREZOWE BEZ PIECZE... Domowe ciasto Milky Way bez... Napoleonka na herbatnikach ... Brownie truskawka w czekola... Puszyste naleśniki Japońskie Przepis na sernik z 3 skład...
Obserwuj tablicę

Fotografie

Obserwuj tablicę

Ulubione

Obserwuj tablicę

Mój styl

Obserwuj tablicę
Następna strona

Witaj na Zszywka.pl!
Załóż konto i zyskaj.

Załóż konto Masz już konto? Zaloguj się »