Więcej zszywek z tablicy

makarony

Zapiekane rurki z mięsem
Makaron z sosem serowo – br...
Przepis na Lasagne – 12 Pom...
Zapiekanka makaronowa z kur...
Zapiekanka makaronowa z kur...
Tagliatelle z kurczakiem, o...
Makaron z brokułami po chińsku
Przepis na Lasagne – 12 Pom...
Muszle nadziewane mięsem mi...
Zapiekanka serowo-makaronowa
Rurki nadziewane mięsem i p...
Spaghetti z boczkiem i serk...
Sos carbonara do spaghetti ...
Spaghetti i pomidory
Spagetti z oliwkami
Makaron z brokułami w sosie...
ZAPIEKANKA MAKARONOWA Z BRO...
Makaron rurki z sosem mięsnym
Makaron warzywny z kurkami ...
Penne zapiekane z cukinią
ZAPIEKANKA JOHNNY MAZETTI  ...
Aromatyczna zapiekanka maka...
Makaron lany z woreczka
Lasagne con spinache by Doka
Lekki makaron z szynką parm...
Cannelloni z mięsem i piecz...

Więcej zszywek ze źródła

www.obzarciuch.pl

Sałatka hit imprezy Gołąbki ziemniaczane Bułki pszenne Farszynki Babci Sałatka warstwowa z kalafiorem Ciasto kokosowo-agrestowe Kotlety z kalafiora i ryżu Majowa truskawka 

Wymiary ... Sernik twix
bemysamurai

bemysamurai od kawka1

Dodane 11.10 o 10:17 z

www.obzarciuch.pl

Obserwuj

Muszle nadziewane mięsem mielonym 20 sztuk farsz:

500 g mięsa mielonego z indyka 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 kulka mozzarelli papryka słodka przyprawa pomidory suszone z czosnkiem i bazylią pieprz i sól majeranek sos pomidorowy: 1 puszka pomidorów całych 1/2 szklanki wody świeże oregano i tymianek pieprz i sól 1 łyżeczka cukru dodatkowo: 20 sztuk muszli makaronowych olej Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie z odrobiną oleju. Muszle muszą być al dente. Odcedzamy i przelewamy zimną wodą. Na patelni podsmażamy drobno pokrojoną cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek i lekko solimy. Następnie dodajemy mięso. Podsmażamy i doprawiamy papryką słodką, przyprawą pomidory suszone z czosnkiem i bazylią, majerankiem oraz pieprzem i solą. Mięso odstawiamy do przestygnięcia. Mozzarellę drobno kroimy, a następnie mieszamy ją z mięsem. Pomidory z puszki blendujemy oraz mieszamy je z wodą, cukrem i listkami oregano oraz tymianku. Następnie doprawiamy solą i pieprzem. Sos przelewamy do naczynia żaroodpornego. Muszle nadziewamy farszem mięsnym i układamy w naczyniu. Muszle wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 200 st. i zapiekamy około 20 minut.

Zszywka przypięta także na tablicach:
Pomysły pomysł na obiad dania z mięsem Mojeee +61 innych
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: