Migotte

Migotte od ewcik75

Dodane 16.10 o 16:11
Obserwuj
Piersi kurczaka faszerowane szpinakiem pieczone w cieście francuskim

Piersi kurczaka faszerowane szpinakiem pieczone w cieście

francuskim

Zszywka przypięta także na tablicach:
Żarełkooo <33 Pomysły Jedzenie Kulinarne cuda +176 innych
Zgłoś naruszenie

Chelton

Pycha :) Ja zwykle piekę 30 minut w 180 st. i chyba w tym przypadku to chyba jest max.

 |  17.10 o 18:27  

darucha028

poproszę prZepis:)

 |  16.10 o 21:49   Pokaż odpowiedzi

Pharadize

ostatnio to robilam :) piers z kurczaka,na to szpinak z czosnkiem i na gore mozarella,w placie ciasta francuskiego,pychota :) ale 40min to troszke za dlugo,25 wystarczy

2  |  14.10 o 11:41  

boniwinter

40 min w 200 stopniach ciasto francuskie? naprawde? przeciez to wiory beda. Aby wlasnie to ciasto bylo dobre, nalepsze, upieczone, chrupiace powinno byc w piekarniku od 15 do 25 min. Z mokrym farszem i zawijane 25 min. 40 min to mozliwe? byc moze, ale troche mi sie w to wierzyc nie chce:)

 |  14.10 o 0:17  

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: