Więcej zszywek z tablicy

Dukan

Kluski Twarogowe - Dukan 25...
Dukan: krem czekoladowy, sk...
Placek Jabłkowy z Cynamonem...
Biszkopciki z patelni - Duk...
źródło: dukan.blox.pl Pasta...
Tortilla źródło: dukan.blox...
Placki maślankowe - Dukan
Dukanowski sernik na zimno ...
Kluski Twarde - Dukan 1 łyż...
dzięki temu tiramisu przetr...
placuszki otrębowe z ziołam...
Sernik Dukana, czyli coś dl...

Więcej zszywek ze źródła

zkotemwkuchni.blogspot.com

dietetyczne bułki z opiekacza Puree z Kalafiora - Dieta D... Naleśniki z Serem na Szybko... Zupa Szczawiowa Bułki z Opiekacza Sojowe - ... Bułki z Opiekacza Bez Jajek... Kopytka twarogowe z Czerwon... Kluski Twarde - Dukan

1 ły... Kluski Twarogowe - Dukan

2...

Kluski Twarde - Dukan 1 łyżka skrobi ziemniaczanej

(czubata) sól 1 białko 1 łyżka wody woda do gotowania + sól Kluseczki są twarde i trochę gumowate, mnie smakowały :( fajnie się żuło. Wartość białkowa z konkretnych produktów to: 3-4g (zależnie od wielkości jaja) Zagotować wodę z solą. Wszystkie składniki wymieszać, rwać małe kawałki, można toczyć wałeczki, jeśli nie da razy formować to do wody wrzucać z łyżki- nabierać bokiem łyżeczki i zrzucić do wody NA WRZĄCĄ WODE. Gotować ok 2-3 minut.

Polubili: wioleta28
Zszywka przypięta także na tablicach:

Dukan

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: