Więcej zszywek z tablicy

Czekolada

Piernikowa gorąca czekolada...
Kukułkowa gorąca czekolada
Czekolada na gorąco z chili...
Błyskawiczny deser
Czekoladowe muffinki Kacpra
Meksykańskie ciasto czekola...
Czekoladowe muffinki z serk...
Brownie z fasoli
CIASTO CZEKOLADOWE Z WIŚNIA...
Prosta babka czekoladowa
Ciacho z manny....

1 litr ...
murzynek na oleju z orzecha...
KAKAOWE BROWNIE

Mocno czek...
Piernikowa gorąca czekolada...
Kukułkowa gorąca czekolada
Maślane ciasteczka z czekoladą
Ciastko z gorącą czekoladą
Kruche ciasteczka kakaowe z...
Brownie z czerwonej fasoli ...
JAGLANE BOUNTY
Co trzeba mi...
Batoniki musli

Składniki: ...
Ciasto bananowe z czekoladą
Muffiny bananowe z czekolad...
Szarlotka bez pieczenia
Skł...
Chlebek do odrywania z czek...
Ciasto bananowe z czekoladą...
chocojuliee_22

chocojuliee_22 od guumiak

Dodane 28.07 o 22:38
Obserwuj
Batoniki musli

Składniki: 
- płatki owsiane
- otręby pszenne
- siemię lniane
- słonecznik
- rodzynki
- sezam
- czekolada gorzka
- banan

Przygotowanie:

Banana i czekoladę kroimy na kawałki. Wszystkie pozostałe składniki wrzucamy do miski w dowolnych proporcjach. Dodajemy banana z czekoladą i mieszamy ręką starając się zgnieść kawałki banana tak, aby wszystko dobrze się skleiło. Wykładamy mieszankę na blachę pokrytą papierem do pieczenia, ubijamy dłońmi i formujemy za pomocą rąk prostokąt lub kwadrat, aby móc później wyciąć z niego kształtne batoniki. 
Dobrze ubitą i uformowaną masę o mniej-więcej jednakowej grubości pieczemy w piekarniku przez około 40 minut w temperaturze 140 stopni C. Upieczoną mieszankę kroimy na kształt batoników.

Batoniki musli


Składniki:
- płatki owsiane
- otręby pszenne
- siemię lniane
- słonecznik
- rodzynki
- sezam
- czekolada gorzka
- banan

Przygotowanie:

Banana i czekoladę kroimy na kawałki. Wszystkie pozostałe składniki wrzucamy do miski w dowolnych proporcjach. Dodajemy banana z czekoladą i mieszamy ręką starając się zgnieść kawałki banana tak, aby wszystko dobrze się skleiło. Wykładamy mieszankę na blachę pokrytą papierem do pieczenia, ubijamy dłońmi i formujemy za pomocą rąk prostokąt lub kwadrat, aby móc później wyciąć z niego kształtne batoniki.
Dobrze ubitą i uformowaną masę o mniej-więcej jednakowej grubości pieczemy w piekarniku przez około 40 minut w temperaturze 140 stopni C. Upieczoną mieszankę kroimy na kształt batoników.

Zszywka przypięta także na tablicach:
Na słodko. FIT<3 Czekolada Danie na słodko
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: